Producties

Locatietheater

Pop-up Dance heeft al heel lang de droom om dans dichter bij de mensen te brengen. Grote balletten, die normaal alleen gedanst worden in grote theaters van 16 meter breed, toveren we om tot mini-balletten op 16 vierkante meter... Het is nu mogelijk om deze voorstellingen bij te wonen op een locatie bij jou in de buurt. En wie weet, misschien wel in jouw eigen straat, tuin of woonkamer. Interesse? Neem contact met ons op!

Assepoes is aan het schoonmaken

Assepoes

Assepoes is een dynamische en verrassende voorstelling, waarbij energieke, humoristische en meesleepende scènes zich in een rap tempo afwisselen.

Roodkapje en de Wolf

Roodkapje of de Wolf?

Bij de Voor(tegen)stelling beslist het publiek wat er op het toneel gaat gebeuren! Nooit meer een welbekende afloop! "Roodkapje of de Wolf?" is de eerste van een reeks korte voorstellingen.

Assepoes

Assepoes is een dynamische en verrassende balletvoorstelling, waarbij het beroemde ballet van Assepoester omgetoverd is tot een sprookje op huiskamerformaat. De voorstelling is toegankelijk voor jong en oud! Energieke, humoristische en meeslepende scènes wisselen zich in een rap tempo af.

Assepoes maakt ramen schoon

Er staat een grote, mysterieuze kast voor je. Langzaam begint muziek die je bekend in de oren klinkt. Plotseling verschijnen er twee dansers, die in verschillende gedaantes op gracieuze manier het hele verhaal vertellen, het verhaal van Assepoester. Hun spieren spannen en de zweetdruppels vliegen in het rond. Vaak zijn de dansers zo dichtbij dat je ze bijna aan kunt raken…

Assepoes duurt ongeveer 45 minuten. Direct na de voorstelling hebben we voor groepen nog de mogelijkheid voor een ‘backstage’-tour, en een korte ‘meet and greet’ met de dansers van ongeveer 15 minuten.

Woonkamerballet

Deze productie is gemaakt op een veel kleiner oppervlakte dan traditionele balletten, waardoor het mogelijk is om deze voorstelling in een grotere woonkamer, tuin of bijvoorbeeld bedrijfskantine te dansen! Pop-up Dance zorgt voor de benodigde techniek voor jouw tijdelijke theater op locatie.

Productionele vereisten:

Minimaal speeloppervlak: 4 bij 4 meter (harde vlakke ondergrond).
Minimaal één stroompunt.
N.B. Bij een voorstelling in de buitenlucht is er de mogelijkeid om een prakkenpodium te bouwen.

Boek ons nu!

Ben je geïnteresseerd? Informeer bij ons wat er mogelijk is bij jou in de buurt! Is jouw woonkamer toch echt te klein? Naast privé-voorstellingen zal Assepoes ook regelmatig te zien zijn op locatie en in theatercafés. Benieuwd wanneer? Bekijk onze speellijst.

Roodkapje of de Wolf?

Bij onze versie van Roodkapje beslist het publiek wat er op het toneel gaat gebeuren. Nooit meer een welbekende afloop... of toch wel? "Roodkapje of de Wolf?" is de eerste van een reeks korte voorstellingen die wij de Voor(tegen)stelling noemen.

Roodkapje denkt na

Bij "Roodkapje of de Wolf?" maak jij beslissingen die voor de Wolf en Roodkapje van levensbelang zijn. Sommige keuzes die jij maakt lijken misschien klein, maar zelfs jouw meest onschuldige keuze kan enorm grote gevolgen hebben. Roodkapje weet niet meer wat ze mee moet nemen in haar mandje... jij wel?

Roodkapje duurt tussen de 17 en 20 minuten, afhankelijk van de keuzes die het publiek maakt.

Stemmen

Het publiek maakt met hun mobiele telefoon verbinding met het Pop-up Dance netwerk. Eenmaal verbonden kan het publiek tijdens de voorstelling stemmen en bepalen welke wending het verhaal neemt. Met dit concept zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen we meerdere verhalen uitwerken. En voor de mensen die het niet fijn vinden om met een mobiele telefoon te werken hebben we speciale stemkastjes gemaakt.

Ons eerste verhaal is een eigen interpretatie van Roodkapje. We zijn nu bezig met andere programma’s, die ook allemaal rond de 20 minuten duren. Met dit concept kunnen we voor elke gelegenheid een pakket van verschillende verhalen aanbieden. Bijvoorbeeld op de ene locatie een korte voorstelling van 20 minuten en op de andere een avondvullend dansspektakel. Dit maakt de voorstelling geschikt voor verschillende doelgroepen en locaties (zowel bij mensen thuis dankzij ons kleine oppervlak, als op bijvoorbeeld festivals of buurthuizen).

Productionele vereisten:

Minimaal speeloppervlak: 4 bij 4 meter (harde vlakke ondergrond).
Minimaal één stroompunt.
N.B. Bij een voorstelling in de buitenlucht is er de mogelijkeid om een prakkenpodium te bouwen.

Boek ons nu!

Ben je geïnteresseerd? Informeer bij ons wat er mogelijk is bij jou in de buurt! Is jouw woonkamer toch echt te klein? Naast privé-voorstellingen zal de Voor(tegen)stelling ook regelmatig te zien zijn op festivals en in theatercafés. Benieuwd wanneer? Bekijk onze speellijst.