Partners

Partners & Sponsors

Pop-up Dance doet veel dingen zelfstandig, maar we kunnen niet alles alleen. We zijn maar met z'n drieën! Het zou allemaal nooit zo mooi zijn geworden zonder onze partners en sponsors. Neem even de tijd om te kijken wie wij zo dankbaar zijn.

Einstein Design

Einstein Design

Zonder Einstein Design hadden wij nooit zulke slimme voorstellingen kunnen maken. Bij Einstein Design ontwerpen ze decors, licht en 3d-objecten, en alles kan gebouwd worden in hun eigen werkplaats. Inmiddels hebben wij al twee decors laten maken, die op simpele wijze met slechts twee personen op te bouwen zijn.

De Dutch Don't Dance Division

De Dutch Don't Dance Division

Bij De Dutch Don't Dance Division is alles begonnen. Met hen hebben wij al jaren warme banden. Als ex-dansers van dit prachtige gezelschap gebruiken wij nog steeds hun studio's om in te repeteren. Daarnaast geven we soms ook les aan de dansers of helpen we bij workshops van hun educatieprogramma. Kortom, zonder DeDDDD zouden wij niet bestaan.

Cinderella's Specialties

Cinderella's Specialties

Toen wij net begonnen met Pop-up Dance waren wij meteen verkocht aan de mooie kostuums die Cinderella's Specialties voor ons gemaakt heeft voor Assepoes. Wie anders had deze kostuums moeten maken met zo'n naam. Nog altijd laten wij onze kostuums hier maken.

De Dansacker

De Dansacker

Bij De Dansacker (dansschool) wordt nog altijd wekelijks lesgegeven door Pop-up Dance. Om de zoveel jaar wordt hier een gigantische theaterproductie geproduceerd waar alle leerlingen van de school aan meedoen. Hierbij ondersteunen we waar mogelijk. Daarnaast gebruiken we af en toe hun studio's om in te repeteren.

Veronique Sodano

Veronique Sodano

Behalve dat we ontzettend fan zijn van de muziek die Veronique maakt, hebben we de eer gehad om in één van haar videoclips te dansen. Voor "Jongen Ontmoet Meisje" hebben wij een choreografie gemaakt. Deze is live uitgevoerd samen met Veronique op het podium en nog altijd te bewonderen op YouTube. Bovenaan deze pagina zijn korte delen daaruit te zien.

Laura Ramírez

Laura Ramírez

Niet alleen voor Veronique hebben wij een videoclip gemaakt. Laura wilde heel graag een dans speciaal voor haar muziek. Op het stuk "Drifting", gecomponeerd door José Mora-Jiménez, hebben wij gechoreografeerd en gedanst. Hier zijn wel heel trots op en ook deze is op YouTube te vinden. Op de homepagina zijn delen uit deze choreografie te vinden.